هورمون انسولین داخل لوزالمعده رسوخ می شود. این هورمون قند را از خون بیرون می برد و درون سلول های بدن ذخیره می بطی ء. وقتی سلول های بدن دربرابر انسولین دچار مقاومت می شوند، نمی توانند بوسیله مرحمت از انسولین استفاده کنند و قند زیادی درون خون باقی می ماند. همچنین چگونگی نفوذ سلول های بدن به انسولین را حساسیت به انسولین» می گویند. گشایش این حساسیت باعث می شود ایستادگی به انسولین کاهش یابد و کار بزرگ بسیاری از بلای ناگهانی ها، از جمله دیابت در افراد اندک شود. داخل ادامه، ۱۴ سیاق علمی برای بهبود درک به انسولین معرفی شده است. با تعظیم این طرز ها می توانید سلامتی خود را حفظ کنید.

حتما بخوانید:علائم دیابت در ن؛ خطرات و راه های درمان آندیابت بی مزه؛ دلایل، نشانه ها، انواع و روش های تداوی آنروش علاج دیابت نوع ۱، علائم و انگیزه ابتلا به آن

وقتی لوزالمعده متوجه حیات ارزش زیادی قند داخل خون می شود، برای غلبه بر پایداری به انسولین، انسولین بیشتری تولید می کند و از قند خون می کاهد. این وضعیت به مرورِزمان لوزالمعده را از سلول های تولیدکنندهٔ انسولین تهی می کند و بیماری دیابت سنخ ۲ ایجاد می شود. از این رو بهبود حساسیت به انسولین و کاهش مقاومت به انسولین عوارض و خطرات بعدی برای ابتلا بوسیله دیابت را کاهش می دهد و بوسیله حفظ سلامتی کمک می کند. ۱. خواب بیشتر

خواب خوب شبانه برای صلح و صفا بدن بسیار مهم است. درون مقابل، کمینه خوابی می تواند مضر باشد و خطر ابتلا به گوناگون عفونت ها، بیماری قلبی و دیابت سنخ ۲ را افزایش دهد. بسیاری از پژوهش ها نیز نشان می دهد که بین خواب کم و کاهش دریافتن بوسیله انسولین رابطۀ مستقیم وجود دارد.



مثلا در پژوهشی روی ۹ داوطلب سالم، تأثیر میزان رویا وارسی شده است. درون این پژوهش مشخص شد که فقط یک شب اندک خوابی در وزن ۴ ساعت، از درک به انسولین و توانایی تنظیم قند خون فرید در مقایسه با زمانی که هشت ساعت و نیم خواب شب هنگام داشته است، می کاهد.

خوشبختانه، جبران خوابِ ازدست رفته می تواند اثرات بدِ کم خوابی روی مقاومت بوسیله انسولین را تلافی بطی ء. ۲. ورزش

مرتب ورزش کردن، یکی از بهترین اسلوب های افزایش حساسیت به انسولین است. بازی باعث می شود قند برای ذخیره سازی وارد ماهیچه های بدن شود. در نتیجه، بلافاصله درک بوسیله انسولین افزودن می یابد. این وضعیت بسته به نوع ورزش، ۲ تا ۴۸ شایسته کردن ابدیت خواهد داشت.

مثلا در پژوهشی برملا شد ۶۰ دقیقه دوچرخه سواریبا شدت متوسط، درک به انسولین را ۴۸ روزگار افزایش می دهد.

ورزش های استقامتی هم می توانند دریافتن بوسیله انسولین را افزایش دهند. تجسس های متعددی نشان داده است که ورزش می تواند درک به انسولین را در نسوان و مردان بالا ببرد، چه به دیابت مبتلا باشند و چه نباشند.

در این باره، پژوهشی به خشکی امدن روی مردان دارای اضافه وزن مبتلا به دیابت خواه بدون دیابت انجام شد. در نتیجۀ این پژوهش پیدا شد که عمل اعطا کردن ورزش های استقامتی در یک دورۀ سه گانه ماهه می تواند حساسیت به انسولین در آنها را افزایش دهد و البته هیچ ارتباطی بوسیله عوامل دیگر مانند کاهش وزن ندارد.

انجام اعطا کردن ترکیبیِ ورزش های هوازی و استقامتی حس به انسولین را به مراتب بیش از هر زمان دیگر اوج می برد. ۳. کاهش اضطراب



بی تابی روی اقتدار بدن درون تنظیم قند خون، معلول منفی می گذارد. التهاب معمولا فرد را در حالت تلاطم یا حزم» قرار می دهد. این شرایط موجب ترشح هورمون های تپش مانند هورمون کورتیزول و گلوکاگون می شود. این هورمون ها نوعی قند ذخیره شده در بدن به شهرت گلیکوژن را به گلوکز تبدیل و وارد روانی خون می کنند. بدین ترتیب، بلافاصله انرژی برای مصرف داخل اصالت فرد مضطرب قرار می گیرد.

هورمون های هیجان می توانند بدن را دربرابر انسولین، سفت تر کنند. بدین ترتیب، جلوی پس انداز سازی مواد مقوی درون بدن را می گیرند و موثر می کنند تا این مواد برای مصرف کارمایه بیشتر داخل جریان خون و داخل دسترس قرار داشته باشند.

در حقیقت، بسیاری از استیناف ها مدال داده است که مقدار بالای هورمون های اضطراب از دریافتن به انسولین بدن می کاهد.

این فرآیند احتمالا بخاطر اجدادمان کاری بوده است. آنها برای حفظ بقای خویشتن بوسیله کارمایه بسیاری نیاز داشتند. باوجود این، امروزه کاهش حساسیت بوسیله انسولین بخاطر آدم ها مضر است، از طرف به ترس مزمن مشغول هستند.

فعالیت هایی مثل مدیتیشن، ورزش و خواب نحو هایی عالی بخاطر کاهش اضطراب و تکثیر حساسیت بوسیله انسولین هستند. ۴. کاهش وزن

قطع اضافی، بوسیله ویژه داخل ناحیهٔ شکم، از حساسیت بوسیله انسولین می کاهد و خطر ابتلا بوسیله دیابت نوع ۲ را پشته می برد.

روغن های شکمی به روش های گوناگونی موجب این مشکل می شوند. یکی از این اسلوب ها تولید هورمونی است که پایداری به انسولین را تو ماهیچه ها و کبد افزودن می دهد. پژوهش های بسیاری ارتباط بین افزایش چاقی شکم و کاهش حساسیت به انسولین را تأیید کرده است.

خوشبختانه، کاهش معادل روشی برجسته بخاطر رفع چربی های شکمی و اضافه حساسیت به انسولین است. بدین ترتیب، اگر بوسیله پیش دیابت مشغول شده باشید، سربزرگی ابتلا بوسیله دیابت جنس ۲ داخل شما کاهش می یابد.

مثلا تحقیقی در دانشگاه جان هاپکینز» نشان داده است: وقتی افراد مشغول بوسیله پیش دیابت در یک دورۀ شش ماهه، ۵ تا ۷ درصد لاغر شدند، مخاطره ابتلا به دیابت نوع ۲ درون آنها تا ۳ سال پس ازآن کاهش یافت.

خوشبختانه روش های اضافی برای کاهش قطع از طریق رژیم غذایی، بازی و تغییر سبک زندگی وجود دارد. حتما بخوانید: مناسبت چاقی و دیابت چیست؟ ۵. مصرف بیشتر فیبر حل



فیبرها بوسیله دو دستهٔ محلول و نامحلول تقسیم می شوند.

فیبرهای نامحلول معمولا به حرکت مدفوع از روده معاون می کنند. داخل مقابل، فیبر محلول فواید بسیاری از عموم کاهش کلسترول و کاهش اشتها دارد.

استیناف های پرشماری توانسته اند ارتباطی بین استفاده بها زیاد فیبر محلول و افزایش حساسیت بوسیله انسولین بیابند.

مثلا در پژوهشی روی ۲۶۴ زن، مشخص شد که آن گروه از افرادی که بیشتر از سایرین فیبر محلول مصرف کرده بودند، کم از بقیه ایستادگی به انسولین نشان دادند.

همچنین فیبر محلول می تواند به باکتری های مفید روده غذارسانی کند. در نتیجه، حساسیت به انسولین افزودن می یابد.

از خوراکی های سرشار از فیبر حل می توان به عدس، مسیل دوسر، بذر کتان، سبزیجاتی متشابه کلم بروکسل و دشت هایی شبیه نارنگی اشاره کرد. ۶. کاربرد میوه و سبزی های رنگی

ثمر ها و سبزی ها نه عزب مقوی هستند بلکه روی سلامتی بسیار تأثیرگذارند. آنتی اکسیدان ها بوسیله مولکول های موسوم به رادیکال آزاد چسبیده و آنها را از فعالیت بازمی دارند. اساسی های آزاد می توانند تو تمام بدن انگیزه التهاب شوند.

تو بسیاری از معاینه ها مشخص شده است که مصرف رژیم غذایی غنی از ترکیبات گیاهی می تواند حساسیت به انسولین را افزایش دهد.

هنگام استعمال محصول تو رژیم غذایی، باید اعتدال را مراعات کنید و روزی ۲ تا ۵ وعده و تو هر وعده یک یا دو جنس میوه کاربرد کنید. حتما بخوانید: ۱۰ میوه ای که برای دیابتی ها مفید است ۷. اضافه ادویه و گوناگون گیاهان خوراکی به غذای مصرفی

گیاهان خوراکی و ادویه ها مدت ها پیش از اینکه وضع خود را به غذاها بیابند، به لباس دوا مصرف می شدند. از چند دههٔ گذشته تاکنون، دانشمندان شروع به بررسی ویژگی های گیاهان داخل بهبود سلامتی انسان کردند.

ادویه و گیاهان دارویی شبیه شنبلیله، زردچوبه، زنجبیل و سیر می توانند حساسیت بوسیله انسولین را اضافه دهند. دانه های شنبلیله: این دانه ها فیبر محلول فراوانی دارند و کارایی انسولین را افزایش می دهند. تکثیر کردن آنها بوسیله مواد غذایی یا نان، حساسیت به انسولین و کنترل قند خون را افزایش می دهد. زردچوبه: زردچوبه حاوی مواد فعالی به نام کورکومین است. کورکومین نوعی آنتی اکسیدان است که ویژگی های ضدالتهابی دارد. این ماده با کاهش اسید های چرب آزاد و قند خون، درک به انسولین را اضافه می دهد. زنجبیل: این ادویهٔ محبوب هم می تواند دریافتن بوسیله انسولین را تکثیر دهد. بررسی ها نشان داده اند که گینجرول (gingerol)، مادهٔ فعال زنجبیل، می تواند گیرنده های قندی سلول های عضله ای بدن را کوشا نمدار کند و ستاندن قند را بهبود بخشد. عروج: در استیناف ها روی حیوانات، روشن شده است که سیر علت بهبود نشت انسولین درون بدن می شود. این خوراکی بوسیله دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد، درک به انسولین را رفعت می برد.

این یافته ها علامت می دهد که گیاهان دارویی و ادویه ها بخاطر گشایش حساسیت بوسیله انسولین، امیدوارکننده هستند. البته داخل حال حاضر، بیشتر پژوهش ها دربارۀ فردی های اثربخش این مواد خوراکی در گشایش حساسیت به انسولین، روی حیوانات انجام شده است. برای اینکه فاش شود این گیاهان و داروهای گیاهی چگونه حساسیت به انسولین را افزودن می دهند، باید این تحقیقات روی آدم ایفا شود. ۸. مصرف دارچین



دارچین ادویه ای خوش مزه است. این ادویه می تواند موجب کاهش قند خون شود و دریافتن بوسیله انسولین را افزایش دهد. مثلا داخل یک فراتحلیل معین شده است که مصرف روزانه ۱.۵ تا ۳ قاشق چای خوری (۱ تا ۶ گرم) دارچین سبب کاهش قند خون کوتاه مدت و طولانی مدت می شود.

بررسی ها نشان می دهد که دارچین بوسیله گیرنده های قند سلول های ماهیچه ای کمک کرده و حساسیت به انسولین داخل آنها را افزایش می دهد. در این حالت، سلول های ماهیچه ای فعال ترند و قند را به داخل سلول ها منتقل می کنند.

جالب اینکه، در برخی از مطالعه ها مشخص شده که دارچین حاوی ترکیباتی است که می توانند از ویژگی های انسولین تقلید کنند و مستقیما روی سلول ها اثر بگذارند. ۹. نوشیدن بیشتر چای سبز

چای سبز نوشیدنی ای عالی برای حفظ صلح و صفا است. همچنین، این چای بخاطر افراد مشغول به دیابت جنس ۲ یا کسانی که در معرض ابتلا به این بلای ناگهانی اند، گزینه ای عالی است. چندین بررسی نشان داده که نوشیدن چای سبز می تواند حساسیت به انسولین را افزایش دهد و از قند خون بکاهد.

مثلا داخل وارسی ۱۷ تحقیق انجام شده دربارۀ آثار چای سبز روی قند خون و حساسیت به انسولین، مشخص شد این نوشیدنی می تواند قند خون را تا وزن معناداری کاهش دهد و حساسیت به انسولین را پشته ببرد.

این خواص چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان بسیار قوی اپی گالوکتشین گالات» (Epigallocatechingallate) داخل آن است. بنابر پژوهش های بسیار، رک شده است که این ماده درک به انسولین را افزایش می دهد. ۱۰. کاربرد از سرکه سیب

سرکه سیب کاربردهای متنوعی دارد. با مصرف از آن می توانید مواد خوراکی را بشویید و نظیف کنید و از آن استفاده های دیگری حزن ببرید.

سرکه سیب می تواند با کاهش قند خون و گشایش کارایی انسولین، حساسیت به انسولین را اضافه دهد. همچنین خروج خوردنی و رسیدنِ آن به روده را بوسیله تأخیر می اندازد و زمان بیشتری بخاطر جذب قند در خون حاضر می نرم.

نتیجۀ پژوهشی که دربارۀ سرکه سیب ارتکاب شد، مدال می دهد: کاربرد سرکه سیب حس بوسیله انسولین را طی مصرف غذای پر از کربوهیدرات، ۳۴ درصد داخل افراد مبتلا بوسیله ایستادگی به انسولین و ۱۹ درصد در افراد مبتلا بوسیله دیابت سنخ ۲ افزایش می دهد. ۱۱. کاهش کاربرد کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها اصلی ترین عامل تکثیر انسولین در خون هستند. بدن کربوهیدرات ها را هضم می کند، از آنها قند می سازد و واقف خون سندیت می کند؛ پس ازآن لوزالمعده انسولین ترشح می کند و قند را از در خون بوسیله سمت سلول های بدن می راند.

با کاهش کاربرد کربوهیدرات می توان درک به انسولین را افزایش داد، زیرا که کربوهیدرات ها معمولا قند خون را به شدت بالا می برند و موجب ضیق بیش روی لوزالمعده برای حذف قند از جریان خون می شوند.

تقسیم مصرف کربوهیدرات روزانه در کچل روز، متد دیگری برای افزایش حس بوسیله انسولین است.

مصرف هوشمند خوراکی های کربوهیدرات در روز باعث می شود که در هر وعدۀ غذایی، قند کمتری بااطلاع بدن شود و انسولین کار خود را راحت نمدار انجام دهد. پژوهش هایی که نشان می دهند استعمال منظم غذا موجب بهبود حس بوسیله انسولین می شود، این موضوع را تأیید کرده اند.

گوناگون کربوهیدراتی که برگزینی می کنید هم مهم است.

کربوهیدرات هایی با شاخص گلیسمی کم، بهترین گزینه هستند. آنها قند را به کندی ملتفت خون می کنند و به انسولین لمحه کافی بخاطر انجام وظیفه اش می دهند.

از غذاهای کربوهیدرات دار که دارای شاخص گلیسمی کم هستند، می توان به سیب زمینی شیرین، برنج قهوه ای، کینوآ و انواع جوهای دوسر رمز کرد. حتما بخوانید: استاندارد کربوهیدرات حلال بخاطر بیماران دیابتی چقدر است؟ ۱۲. کف نفس از روغن های ترانس

چنانچه راحتی باشد مادۀ غذایی خاصی به طور کامل از رژیم غذایی تان حذف شود، چه بهتر که چربی های جعلی ترانس را تفویض کنید!

این چربی ها برضد روغن های دیگر، نه تنها نفوذ ای ندارند، بلکه بدن را در معرض کار بزرگ بیماری های پرشماری راحتی می دهند.

شواهد مربوط به اثرات چربی های ترانس روی افزودن مقاومت بوسیله انسولین بوسیله نظر ناهمگون می آیند. برخی از بررسی های روی انسان، این روغن ها را مضر دانسته اند ولی برخی دیگر چنین حاصل ای نگرفته اند.

باوجود این، مطالعات روی حیوانات مدال می دهد که بین چربی های ترانس و کنترل ناپسند قند خون و مقاومت بوسیله انسولین، رابطه مستقیمی دارد.

وارسی های مربوط به حیوانات و آدم ها با یکدیگر همگون نیستند. بنابراین، دانشمندان نمی توانند به صراحت بگویند مصرف چربی های ترانس انگیزه اضافه ایستادگی بوسیله انسولین می شوند. باوجود این، باید گفت این روغن ها عامل خطری بخاطر بیماری های بسیار دیگر مانند دیابت هستند. بنابراین بهتر است آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

از خوراکی هایی که حاوی چربی های ترانس هستند، می توان بوسیله انوع کیک ها، دونات ها و فست فود سرخ شده اشاره کرد. نیز غذاهای فرآوری شده حاوی چربی های مصنوعی ترانس هستند.

خوشبختانه در سال ۲۰۱۵، موسسه غذا و داروی ایالات متحده آمریکا، اعلام کرد که مصرف چربی های ترانس برای بدن ضرر دارد. این سازمان به تولیدکنندگان مواد غذایی سه سال فرصت عدالت که این چربی ها را از محصولات خود بوسیله تدریج حذف یا مجوز خاصی داخل این اساس دریافت کنند. ۱۳. کاهش مصرف تشکر افزوده

بین شکرهای غریزی و شکر افزوده، تفاوت بسیاری وجود دارد. شکرهای طبیعی معمولا در گیاهان و سبزیجات یافت می شوند. این منابع حاوی مواد مغذی دیگری هم هستند.

در مقابل، شکرهای افزوده در خوراکی هایی حیات دارد که زیاد فرآوری شده اند. دو جنس اصلی سپاسگزاری یعنی ساکاروز (شکر سفید) و شربت ذرت، سرشار از فروکتوز هستند. این دو طی فرایند تولید به محصولات غذایی اضافه می شوند. هر دو نوع شکر حاوی ۵۰ درصد فروکتوز هستند.

استیناف های بسیاری نشان داده است که مصرف مقدار بالای فروکتوز، مقاومت بوسیله انسولین را در افراد مبتلا به دیابت اضافه می دهد.

در این باره، ۲۹ پژوهش بررسی شد. تو این پژوهش ها مجموعا ۱۰۰۵ بی همتا پهناور خواه دارای افزایش وزن آزمایش شده بودند. نتیجۀ این آنالیز نشان داد که اثرات بد فروکتوز روی مقاومت بوسیله انسولین، افراد غیرمبتلا به دیابت را هم تحت تأثیر فراغت می دهد.

نتایج نشان می دهد که مصرف مقدار زیادی فروکتوز داخل کمتر از ۶۰ روز، پایداری بوسیله انسولین کبدی را اضافه می دهد.

فروکتوز موجود در خوراکی هایی که حاوی شکر افزوده هستند، بسیار بالاست. از این خوراکی ها می قابلیت آب نبات، نوشیدنی های شیرین شده، کیک، کلوچه و شیرینی ها را نام برد. ۱۴. مصرف مکمل ها



ایدۀ مصرف مکمل های غذایی بوسیله ترانه افزایش درک به انسولین نسبتا جدید است.

مکمل های گوناگون سبب تکثیر درک به انسولین می شوند. باوجود این، پژوهش ها اثربخشی کرومیوم، بربرین، منیزیم و رسوراترول (Resveratrol) را در این زمینه تأیید کرده اند. کرومیوم: نوعی مادۀ معدنی است که در سوخت و ساز روغن و کربوهیدرات ها نقش دارد. پژوهش ها نشان داده است که مکمل های پیکولینات کروم درون معادل ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ میکروگرم می تواند توانایی گیرنده های انسولین را اضافه داده و از قند خون بکاهد. منیزیم: نوعی مادۀ معدنی است که علت پس انداز سازی قند خون به وسیلۀ گیرنده های انسولین می شود. مطالعه ها نشان داده است که وقتی منیزیم موجود در خون ناچیز می شود، مقاومت به انسولین افزودن می یابد. مصرف منیزیم سبب اضافه حساسیت به انسولین می شود. بربرین: یک مولکول گیاهی است که از انواع گیاهان دارویی، مانند زرشک، گرفته می شود. جای پا این ماده روی انسولین چندان شناخته شده زدودن. باوجود این، برخی از پژوهش ها نشان داده است که این ماده می تواند درک بوسیله انسولین را اضافه دهد و از قند خون بکاهد. رسوِراترول: نوعی پلی فنول در پوست برز های انگور سرخ و انواع توت است. این ماده می تواند حس به انسولین، به اختصاص درون افراد مشغول بوسیله دیابت سنخ ۲ را پشته ببرد. باوجود این، نحوهٔ اثرگذاری این ماده به خوبی آشکار نشده است.

احتمال این خطر وجود دارد که مکمل ها انگیزه تداخل تو داروهای تجویزی شوند. بنابراین پیش از مصرف هر نوع مکمل، بهتر است با پزشک م کنید. کلام آخر

انسولین هورمون مهمی است که نقش های پرشماری تو بدن به عهده دارد. وقتی حساسیت به انسولین پایین باشد، لوزالمعده برای تولید انسولین بیشتر و پاک سازی قند از خون، تحت ضیق قرار می گیرد.

از لفظ دیگر، حساسیت پایین بوسیله انسولین باعث می شود که قند خون به شکل مزمن افزایش یابد. داخل نتیجه، سربزرگی انواع بیماری ها قرین دیابت و ناراحتی های قلبی بوسیله وجود خواهد آمد.

فدایی از راه های پیشنهادشده در این مقاله را ایفا دهید و از مقاومت بدن خود دربرابر انسولین بکاهید. بدین ترتیب، از سربزرگی ابتلا به بیماری ناشی از پشته بودن قند خون تو امان خواهید حیات! درون دنباله بخوانید: قند خون نرمال؛ جدول راهنما، دستورالعمل ها و روش پیمانه گیری آن

مقاله صوتی

مدت ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه قالب فایل MP3 گوینده مژگان اصغری حجم ۴۹ مگابایت تعداد فایل ۱۰ فایل صوتیمجموعه صوتی علائم، پیشگیری و درمان بیماری ها



سلامتی ارزشمندترین اموال آدم است

9،000 تومان مشاهده مقاله صوتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها